Oman äänen kuunteleminen, mitä se on?

Kuunellessamme syvempää sisäistä- tai niin kutsutusti sydämenääntä, olemme yhteydessä syvempään osaan itseä. Se on osa meitä mikä menee mielen logiikkaa syvemmälle. Siinä on viisaus itsessään, mikä voi ohjata meitä elämän aallokon läpi tarvitsematta itse ymmärtää elämän monimutkaisuuden kokonaisuutta. Meidän tulee oppia kuuntelemaan sen viestiä ja toimimaan sen mukaan päästäen irti mielen tärkeilevästä ja vastuttamattomasta logiikasta ja toimintatavasta.  Luottaminen sydämen viisauteen vaatii hellittämätöntä rohkeutta. 

Aloittaessamme harjoittaa oman sisäisen äänen kuuntelemista ja ohjausta saattaa sen kuunteleminen olla haastavaa. Mieli ja logiikka voivat olla voimakkaampia kuin sydämen ääni. Joudumme pohtimaan puhuuko nyt mieli, tunteet vai sydän?  Epäilemme meille osoitettua suuntaa ja logiikkaa. 

Sydän voi keskustella meille monella eri tavalla. Viestit tulevat elämässä painotuksina, kuvina, sanoina, musiikkina, sekä tunteina monessa eri muodossa ja missä vaan tilanteessa. On opittava erottelemaan oman sisäisen ehdollistuneen viestinnän tavat ja sydämen puhtaampi viisaus. Kysy itseltäsi; Mikä vie minut totuuteen? Ja ole valmis heittäytymään sydämen totuuteen maailman kaikkeuden ykseydestä, mistä viisaus nousee ja ohjaa meitä kaikkia. 

Yleensä kun olemme avoinna sydämen ääni kyllä neuvoo ja antaa tarpeeksi selkeän viestin kun odotamme aikamme. Voit rauhassa antaa itsellesi aikaa valintojen tekemiselle ja niiden kuuntelemisen oppimiselle. Olet aina siellä missä sinun tuleekin, tekemässä niitä valintoja kuin sinun tuleekin. Ei ole väärää valintaa, vain eri suuntia.  Pysy luottavaisena valintojesi äärellä, silloinkin kun tuntuu että jokin ulkoinen tai sisäinen aikaraja tuntuu tuovan päätöksen teon hasteelliseksi. 

fullsizeoutput_b33.jpeg

Luottaminen sydämen viisauteen vaatii hellittämätöntä rohkeutta.