Haastattelusarja VortexHealing®-energiaterapiasta. JAKSO #2/2

Kahden videon haastattelusarja VortexHealing®-energiaterapiasta. Haastattelijana Studion asiakas Riika Savikoski. Kysymyksiin vastaa Tietoiseksi Studion perustaja Riina Verho. 

Jakso #2

RIIKA: Mihin VortexHealing®-energiaterapiaa voi käyttää?

RIINA:  Sitä voi käyttää mihin vain elämän osa-alueisiin. Se lähtee avaamaan väyliä elämän eri osa-alueisiin ja persoonan sekä ehdollistuman viidakkoon. Se auttaa avautumaan ja muuntumaan. Näin elämän kokemus muuntuu. Sitä voi käyttää jos jokin asia elämässä on ongelmallinen ja ei tunnu aukeavan tai liikkuvan eteenpäin niin kun toivot. Oli se sitten raha, ihmis-suhteet, ura tai terveys. Hoidossa lähdetään katsomaan syitä ongelman takana syvemmältä, peremmältä itsessämme ja muuntamaan niitä. Se on siis työkalu siihen.  Sillä voi syventää tietoisuuttame, meditaatiota tai jooga harjoitetta. 

RIIKA: Miten hoito tapahtuu?

RIINA: Se tapahtuu videopuhelu-pavelun välityksellä. Ensin keskustelemme ja kun aloitamme kanavoinnin voi hoidettava rentoutua maaten tai istuen hoidon ajaksi. Lopussa keskustellaan vielä lisää hoidosta. Hoitaja voi antaa vielä ohjeita tai vinkkejä jos tarpeen.